Bent u in de stemming voor een nieuwe start met het nieuwe seizoen? De herfst staat voor de deur en misschien bent u op zoek naar iets dat uw huis een nieuwe look geeft voor het komende nieuwe seizoen. Maak je geen zorgen, want we hebben je een aantal essentiƫle en eenvoudige manieren geboden om je huisinterieurs gemakkelijk klaar te maken voor het seizoen en de komende feestdagen.

Verfris de zachte meubels met gordijnen

Een eenvoudige en betaalbare manier om de herfstkleuren in huis te krijgen, zonder dat u de muurkleuren hoeft te veranderen, is het verwisselen van gordijnen. Gordijnen, in wezen de slaapkamergordijnen of huiskamergordijnen kunnen eenvoudig worden veranderd van neutrale grijze gordijnen in meer donkere tinten zoals rustiek rood of oranje om de kleuren van de buitenkant aan te passen. Niet alleen kan de hele kamer veranderen met deze kant-en-klare gordijnen, maar de gordijnstof alleen al heeft zoveel mogelijkheden, dat u niets anders aan uw huis hoeft toe te voegen.

Verander de textielstoffen

Een andere eenvoudige manier om de pompoenspijs smaak toe te voegen aan uw interieur is door het verwisselen van het textiel. Gemakkelijke veranderingen aan de kussenslopen, of nieuwe kussens en zelfs sofa’s zijn een geweldige manier om gemakkelijk te wisselen en uw kamer fris te krijgen. U kunt zelfs nog een stapje verder gaan en de vloerkleden vervangen en ook tapijten welkom heten!

Voeg wat interieur decor stukken toe

Breng warme metallic tinten zoals koper en goud samen om de herfsttinten te versterken. De glinsterende tinten van de metalen fungeren als een hoogtepunt en kunnen een verfijnde laag textuur toevoegen. Of het nu gaat om een vaas, bestek of een lampenkap, metaal kan gemakkelijk in elke look worden verwerkt.

Laat ons weten hoe u deze tips hebt gevonden en of u van plan bent ze dit najaar te gebruiken.